22 Nisan 2014 Salı

Autoshow 2014 İptal Oldu




Blogdaki ilk yayınımı en büyük ilgi alanım olan arabalarla ilgili yapmak istedim. Benim gibi otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği Autoshow fuarlarının ülkemizdeki ayağı olan İstanbul Autoshow , ne yazık ki 2014 yılında düzenlenmeyecek. Daha önceden 30 Ekim – 9 Kasım tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı fakat otomotiv markalarının ve Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin ortak kararıyla fuarın 2015 yılı ilkbaharında yapılacağı açıklandı.

Kesin bir tarih henüz belirtilmedi fakat Nisan – Mayıs gibi düşünüldüğü haber sitelerinde bahsediliyor. Kesin açıklamayı Otomotiv Distribütörleri Derneği ilerleyen günlerde yapacakmış merakla bekliyorum ki zaten açıklama yapıldığı zaman da blogda yayınlarım hemen.

Konuyla ilgili olarak ODD Genel Koordinatörü Hayri Erce’nin yaptığı açıklama şöyle ;
Tarih değişimi daha önceden düşünülmüş ve üzerinde tartıştığımız bir karardı. Fuarımızı uluslararası boyutlara taşımak istediğimiz için Mart ayında düzenlenen Cenevre ve yıl sonunda düzenlenen Frankfurt- Paris fuarlarının arasına konumlandırılan bir fuarın daha etkili olacağına karar verdik. Ayrıca model yılının değişiminin Ağustos ayından Ocak ayına alınması da yeniliklerin sergilenmesi açısından önemli bir etken olacak. Kararı markalarla görüşerek, fikirlerini değerlendirerek aldık.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder