13 Mart 2016 Pazar

Google'dan Üniversite Adaylarına Sıra Dışı Bir Tercih Robotu Hizmeti : Üniversite Seçimim

Gün geçmiyor ki Google hayatımızı kolaylaştıran bir yeni hizmet daha başlatmasın. Google bu sefer de üniversite adaylarına özel çok farklı bir tercih robotu hizmeti başlattı.


YGS öncesinde hizmete giren 'Üniversite Seçimim' sayesinde tercih yapacak adaylar puan, kontenjan, bölüm, üniversite ismi ve üniversite konumu gibi bilgileri kullanarak isteğine uygun üniversiteyi ve bölümü bulabiliyor. Ayrıca bu hizmeti kullanmak için bir Google hesabına sahip olmak da gerekmiyor.
Hizmetin sağladıkları bu kadarla sınırlı değil elbette. Sitenin sağ üst kısmında tercih robotunun dışında başka seçenekler de mevcut. Bağlan linkine tıkladığınızda akademisyenler ve önemli uzmanlardan bilgiler alıp, destek öneri ve ipuçları için Google Hangouts ile oturumlara katılabiliyorsunuz.



Ve dahası da var... Sağ üstte ilham al linkine tıkladığınızda üniversite bölümleri hakkında mezunlardan tavsiyeler alabileceğiniz meslekleri keşfedebileceğiniz bir sayfa açılıyor. Dilediğiniz meslekle ilgili bilgiler alabileceğiniz videolar sayfada mevcut.


Google Üniversite Seçimim hizmetine buradaki linkten ulaşabilirsiniz...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder